Once in a lifetime. Lucky single shot birds and snake 11-03-20

Vanmiddag even met Lisa langs de kali. Het werd een bijzondere wandeling:
1. Er zat een zangkoortje van 3 bijeneters in mijn favoriete boom in de sawah’s. Zij werden begeleid op de drums door een specht.

Ik kwam voorbij mijn favoriete boom. Er gebeurde iets onwerkelijks. 3 Blauwstaart Bijeneters en een Specht streken neer. voor een zeer kort moment. Lucky single shot.

2. Vlak bij huis werd mijn pad versperd door een slang. Ik denk dat hij ongeveer 120 cm lang was. Hij zat met zijn kop in een gat en ging daar langzaam mee heen en weer. Ik dacht dat hij iets aan het eten was. Ik realiseerde me dat hij mij dan niet kon bijten, maar nam het zekere voor het onzekere en liep niet verder. Ik maakte toen maar een paar foto’s. Lisa de hond liep los, die had het niet in de gaten dus ik moest hem ook afremmen. Druk, druk.

de slang met de kop in een gat.

De slang kwam tevoorschijn en ik zag dat hij inderdaad een flinke kikker aan het verorberen was.

slangng komt tevoorchijn

Hij ging er vandoor, richting kali

Gaat er vandoor

Maakte een close up, flinke kikker trouwens

Close up flinke kikker

Hij ging Er vandoor in de kali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *