Prachtig beest in de kali bij Jasri, 03-03-20

Gisteren een beetje slapjes. Gelukkig geen corona, want vanmorgen was is weer de oude (letterlijk en figuurlijk). Ik besloot een kleine trekking door een kebun (bos) te maken wat ik nog kende van vroeger. Mooie bomen, vlinders, insecten en nog meer gespuis. Er loopt daar een kali (riviertje). Ik besloot die te volgen. Goed opletten om niets te missen en uiteraard met sluipvaart, ik genoot. Er was een bocht in de kali waar ik dacht iets te zien zwemmen. Dichterbij bleek het te kloppen. Het was een vrij groot, prachtig beest. Ik had weinig tijd om mijn camera aan te zetten en te richten. Maar ik kreeg hem toch in het vizier.
Ik heb geen idee wat het was De kop leek op die van een slang en hij had onder water een lange, zwart wit gestreepte staart. Wat er tussen zat zag ik niet door de spiegeling van het water. Ik vond hem een beetje enge uitstraling hebben. Hij kroop weg onder de wallenkant. Ik heb nog gezocht, maar kon hem niet meer vinden.

De mooie kali

Het mooie enge beest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *