De SP-13-A Atlantic low level

De SP-13-A Atlantic low level

Wederom trof ik op Oud Valkenburg een prachtige actie foto aan, deze keer van de Atlantic. Ik heb nooit op deze kist gevlogen. In die tijd kwam ik van de Stoefs op de Neptunes. Vandaar ben ik direct naar de Orions gegaan. Iedereen weet wat zich met de Atlantic heeft afgespeeld. Ook hier is veel over geschreven en onderzoek naar gedaan. Dus ik beperk me tot het commentaar op de foto.

Een schitterende opname van een een prachtig vliegtuig. Vermoedelijk tijdens een demo of een andere speciale vlucht. Dit omdat de radome van de radar de DRAA-2B uit is. De suggestie van mij dat hij de radar bij had om de toren te vinden klopt natuurlijk niet, grapje.

45 graden bank. Ik ben ffe kwijt of het Celsius op Farenheit is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *