Mijn mooie B-jager HRMS Utrecht

Ik had in 1973 een vaarperiode op HRMS Utrecht. Een geweldige tijd, ook tijdens een term in de West die daar deel van uit maakte. Ik maakte een onvergetelijke tijd mee.

Een prachtige reis met bezoek aan diverse havens in de Carib maakte daar deel van uit. Er werd geruime tijd voor uit getrokken om deze plekken, op welke manier dan ook, te bezoeken. Het was te vergelijken met een cruise, alleen de drankjes waren goedkoper. Het was natuurlijk ook “Show the Flag”, maar dat boeide de meesten van ons minder.

Voor alle duidelijkheid, ik was, en ben er van overtuigd dat er ter wereld geen betere onderzeebootjager bestond dan de onze. Wat had ik als MLD’er een band met dat schip (en de bemanning). De foto toont alle plaatsen die wij bezochten. Als ik al de avonturen moest vertellen die ik daar mee maakte, was ik wel ffe bezig.

De Trip der Trippen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *