Orion en Pilatus

Ik ben begonnen aan het ordenen van het foto materiaal van de MLD bij het museum “Oud Valkenburg”. Het heeft even geduurd, maar ik denk dat ik een methode heb ontdekt om dit te kunnen doen.
Ik kom af en toe echt mooie en leuke dingen tegen. Omdat ik het jammer vind dat deze ongezien blijven, heb toestemming gevraagd op ik die op FB en op mijn site “janvroege.nl” mag zetten.
Tot mijn grote tevredenheid kreeg ik toestemming.
Indien bekend vermeld ik de fotograaf. Meestal zet het eerst op FB. In veel gevallen krijg ik dan reacties die mij meer duidelijkheid verschaffen over wie, waar en waarom de foto is gemaakt.
Deze verwerk ik dan in het verhaaltje op mijn site. Dit wordt er ook een.

Orion en Pilatus

Deze mooie vond ik dus zoals eerder gezegd. Een Orion in formatie met twee maal Pilatus.

Verschillende collega’s en andere bekenden of volgers reageerden op dit bericht. Onder andere Frank Mulder die liet weten dat hij in de betreffende Orion zat. Hij vertelde dat ze met enkele vlieger instructeurs onderweg waren naar Woensdrecht voor een happening. Wat voor een gebeurtenis wist hij zich niet goed meer te herinneren. Tijdens deze vlucht kregen zij gezelschap van twee Pilatus welke bij hun op formeerden. Frank heeft toen ook foto’s van die kisten gemaakt. Ook vertelden ze mij dat de foto door iemand van de Luchtmacht uit een Pilatus is genomen.

Bakboord

Stuurboord

Ook John van Abcoude stuurde een selfie uit de cockpit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *