Toon van Dun vlieger Luchtvaart Dienst (intro)

Ik ga verschillende verhalen schrijven over Toon van Dun die, zoals de titel aangeeft, vlieger bij de MLD was. Ik ontvang heel veel informatie van zijn zoon Ton. Er staan dingen in die voor mij erg interessant, zelfs soms bijna adembenemend zijn. Daar Toon reeds 1n 1943 met zijn vlieg opleiding begon, realiseer ik me dat alleen de ouderen onder ons hem in levende lijve hebben meegemaakt. Voor diegenen die dat niet gedaan hebben plaats ik een foto van Toon. Helaas is hij enkele dagen na het nemen van deze foto om het leven gekomen bij een crash met de Augusta-Bell 223. Deze laatste droeve gebeurtenis staat reeds op deze site.

Foto Adjudant van Dun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *